Overleg & Advocatuur

Individuele ondersteuning bij overleg of een proces
  • Individueel advies
  • Via overleg tot oplossing komen
  • Ondersteuning bij procedure

Naast gezamenlijke trajecten kan het natuurlijk ook goed zijn dat u individueel advies zoekt. In dat geval help ik u graag verder als advocaat en bekijken we samen welke wensen u heeft en hoe we hierin tegemoet kunnen komen. Uiteraard altijd met respect voor de wensen van de overledene.

Hierbij probeer ik zoveel mogelijk via overleg met de overige betrokkenen tot een oplossing te komen omdat ik er van overtuigd ben dat overleg altijd beter is dan strijd. Het kan natuurlijk zijn dat samenwerking met de betrokkenen in het verdelen van de eigendommen helaas niet meer mogelijk is door botsende belangen en daaruit voortvloeiende ruzies. In dat geval heb ik alle kennis in huis om u, eventueel samen met ‘gelijkgestemden’ binnen de familie, ook als advocaat bij te staan.

Mijn werkwijze richt zich op het vinden van praktische oplossingen door soms net even anders te kijken naar de situatie. Ik maak daarbij zaken niet ingewikkelder dan nodig en zorg ervoor dat ik ook buiten kantoortijden beschikbaar ben, “wanneer de kinderen op bed liggen”. Wilt u persoonlijk kennis komen maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek zodat we kunnen bespreken wat er bij u speelt en hoe ik u kan helpen.

Vraag gratis oriënterend gesprek aan