Weekendscheiding

Bijzonder mediationtraject voor een redelijk tarief: Weekendscheiding

Veel partners willen hun scheiding graag snel en soepel regelen. Daarom heb ik een bijzonder mediationtraject ontwikkeld: Weekendscheiding. Dit is een kort en intensief traject dat tijdens twee dagen plaatsvindt (op vrijdag en zaterdag, op zaterdag en zondag of op vrijdag en zondag). Best pittig, maar u weet dan wel snel waar u aan toe bent. In één weekend legt u samen met mij de volledige basis voor uw scheiding. Tijdens dit weekend of kort daarna worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd. De echtscheidingsprocedure verloopt geheel schriftelijk.

Als uw situatie te ingewikkeld is voor een traject van Weekendscheiding

Ik screen vooraf tijdens een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek of dit vlotte traject bij uw situatie aansluit, soms is dat helaas niet het geval (bijv. in geval van een eigen onderneming die gewaardeerd zal moeten worden of een wat complexere alimentatiesituatie in verband met samengestelde gezinnen). Dan bespreek ik graag met u of er een andere vlotte aanpak mogelijk is en welk tarief dan zal gelden.

De komende maanden is Weekendscheiding op de volgende data mogelijk:

▪op vrijdag 30 maart 2018 en zaterdag 31 maart 2018;
▪op zaterdag 14 april 2018 en zondag 15 april 2018;
▪op vrijdag 11 mei 2018 en zondag 13 mei 2018;
▪op vrijdag 22 juni 2018 en zondag 24 juni 2018;

 

 

Schriftelijke informatie over Weekendscheiding

Wilt u eerst schriftelijke informatie ontvangen over het verloop van het traject Weekendscheiding om dit met elkaar te kunnen bespreken? Neem dan s.v.p. contact op via het contactformulier; ik stuur u per mail graag meer informatie toe.
Wilt u graag een offerte ontvangen die aansluit bij uw specifieke situatie? Ook dat is mogelijk.

Contactformulier

  • pasfoto“Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek op mijn kantoor in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Ik ben benieuwd wat er speelt en wat uw wensen zijn.”

    Mynke Warnink, Advocaat Erfrecht & Familierecht